KREU
   
PROFILI
   
PRODUKTET
   
CERTIFIKATAT
   
FOTO TE PRODUKTEVE
   
PARTNERET TANE
   
Publikohet katalogu i ri
   
VENDODHJA
   
ADRESA & KONTAKTE
   
NA KONTAKTONI
   
GALERI
 
  
PARTNERET TANE
 - Furnitoret: 


FILIPI duke qene i specializuar kryesisht ne fushën grumbullimit, perpunimit, dhe eksportimit te bimeve medicinale dhe etero-vajore, ben perpjekjet e duhura te furnitoret e saj te shperndare neper pika grumbullimi brenda vendit tone, ne drejtim te menyres se grumbullimit, te ruajtjes se bimeve, te zhvillimit te metejshem te tyre. Vazhdimisht FILIPI jep direktiva qe ato te mos demtohen gjate vjeljes se tyre, ne menyre qe ato te rriten per stinet e ardhshme. 
Kompania jone bashkepunon me furniture net e gjithe territorin e Shqiperise, ku perfshihen: individe, dhe pika grumbullimi, me te cilet realizojme blerjet brenda vendit ne periudhat e grumbullimit te bimeve. 
 

- Klientet: 

FILIPI bashkepunon me kliente te perhershem ne disa vende: Klientet tane kryesor jane ne USA, ku bashkepunojme me disa kompani, dhe eksportet tona atje kapin volumin me te madh, rreth 70% te shitjeve shiten atje, dhe me disa vende te BE-se, ku rreth 30% te shitjeve tona shkojne ne 
France, Gjermani, Itali, Hungari, Kroaci, Spanje, Latvia, Ukraine.

 

- Pozicioni ne treg: 

FILIPI eshte nje nga firmat me te medha Shqiptare, eksportues te Bimeve Medicinale, dhe per sa I perket nje artikulli, qe eshte SALVIA OFFICINALIS ( ose Sherebela ), eshte ne pozicion te pare, ne krahasim me firmat e tjera Shqiptare, eksportuese. Tregu Shqiptar I Bimeve eshte relativisht i vogel, ne vlere dhe volum, por konkurenca eshte e madhe, dhe ne kete kuader, FILIPI eshte nje konkurent I forte, duke qene Numur 1 qe eksporton ne USA. 
 

- Struktura e Aksionereve: 

FILIPI Shpk eshte kompani me nje ortak te vetem, Filip Gjoka, I cili eshte President I Kompanise, dhe Drejtor I Pergjithshem.